Once upon a time you were a child but that was yesterday

Sitter nu och ska snart bege mig iväg till heartbreak för att käka lunch och sedan dra en sväng till skolan. Förkylningen håller i än och nu börjar hostan , den som brukar sitta kvar längst..! 

Helgen var kung, trots förkylningen. Var och kollade på Ace of Dc, och mina knän är totalt mosade, ungefär som efter Björn Rosenström! Jag och Jenny är alltid dom som står längst fram och rockar, vilket leder till mosade knän tyvärr.. Rösten var väl inte så pigg heller när vi kom ut från Harrys, men det är väl så det ska vara?! 


Nu är det nära tills jag är helt och hållet självständigt,, 2 dagar kvar..! Så galet taggad!! 

Nu ska jag bege mig till skolan, hörs och syns! 

The big bang.

Då sitter jag hemma i soffan, krasslig som sjutton med papperstussar i näsan för att den rinner så hemskt! Den här förkylningen slog på rejält, och fort gick det! Kan knappt andas för att näsan är så tät, jag ser hemskt suddigt, känns som om jag har olja i ögonen och jag är så tung i huvudet. Kroppen ska vi inte tala om.. Gör ont överallt och jag har ingen kraft eller energi alls.. 

Ringde till kicks imorse för att fråga om jag verkligen skulle komma när jag mår så dåligt med tanke på kunderna osv, men jag fick inget svar. Så jag åkte dit men blev hemskickad efter en timme för att vila ut och försöka bli frisk. 

Har plockat iordning lite här hemma, det jag orkade.. Har även suttit och märkt och tvättat mina make up penslar så att dom är fräscha igen! Nu väntar jag på kära familjen som ska komma och även syrrans goa pojke! Imorgon är det dags för jobb på Cibes invigningen, jag och några klasskompisar ska göra ansiktsmålningar på barn, fy sjutton så kul! Så jag hoppas verkligen att förkylningen är bättre tills imorgon,, annars får jag kanske inte ens vara med.. 

Nu ska jag fortsätta söka efter vad ftalater och parabener är och vad dom gör,, har en uppsats som ska vara klar på måndag om just de ämnena. 

Kanske ska dra igång bloggandet igen?

Som rubriken lyder så funderar jag på att börja blogga smått igen, blir absolut inte varje dag, men kanske några gånger i veckan iallafall! 

Här är allt bara bra, börjar dock bli sjuk. Jag hoppades och trodde verkligen att jag skulle klara mig denhär gången, jag är trots allt inte sjuk så ofta. Dock brukar det istället slå till som sjutton när jag väl blir sjuk. Men jag håller tummarna för att det inte blir så allvarligt att jag behöver vara hemma från praktik och skola. 

På tal om praktik så har jag praktikplats på kicks, har varit där nu sen i måndags och jag stormtrivs! Riktigt roligt! Framöver kommer det bli att jag är där varje fredag året ut och förhoppningsvis längre. Så roligt att äntligen få "komma in" i arbetslivet lite grann iallafall! Dock märks det när man väl kommer ut vilken skillnad det är på jobb och skola, det visste jag ju innan också eftersom jag har jobbat heltid tidigare,, men det blir så tydligt när man kombinerar det. Man är så otroligt mycket tröttare och mer "belåten" när man kommer hem från jobbet. Men självklart är det också en vanesak! 

Jag har nu ikväll plockat ordning lite i lägenheten.. Disken var egentligen syrrans tur att göra, det var ett helt gaaaaalet berg. Men jag blev så less på att det såg så svinigt ut så jag tog hand om hälften, nu ser det ut som ett fräscht kök igen och inte en soptipp! Skurade även badrummet, denna jäkla färgbomb som jag använder sätter sig som sjutton på badkaret så det ser så äckligt ut efter bara någon dusch! 

Imorgon kommer min älskade familj och hälsar på, och lillebror blir kvar över natten! Om 6 ynka dagar är det äntligen min tur att bli bolagsmyndig och om 11 dagar är det dags för bläck igen! Så jääkla skönt! 

Nu tänkte jag snart hoppa i ett varmt bad och sedan lägga mig framför en film tror jag! Imorgon är det praktik som gäller igen. 

Hoppas mina kära läsare fortfarande är mig trogen! 

RSS 2.0