Besvärligt

Sitter just nu hemma hos Jenny och tycker synd om mig själv. Piercade nämligen tungan igår och idag värker den lite lagom, får inte i mig något vettigt i matväg men har bestämt att när jag kan äta igen så blir det en stor jävla pizza!

Har hänt en del sedan sist, dock inget positivt, jag är inte längre förlovad och allt är helt fucked up..

Det gör hemskt ont, men det var det enda rätta då, nu ångrar jag mig lite. Jag vet inte längre vad som är rätt och fel.. Skolan har börjat igen men jag har legat hemma hos jenny med förkylning. 

Fuck my life, but im still smiling.

Oavsett hur svårt det är.

Just me

Då var man inne i bloggvärlden igen.. Jag har haft ett långt avbrott då jag tappade intresset totalt. Somliga av er som kommer läsa kanske vet vem jag är, för er som inte vet tänkte jag skriva lite snabbt om mig själv så ni har en liten hum om vem det är som sitter och skriver.

Mitt namn är Emelie, 19 år. Jag utbildar mig till stylist med inriktning make up artist, nagelterapeut, hår stylist och style advisor. Jag är förlovad med den underbaraste killen på jorden. Mitt liv är enligt mig inte så märkvärdig, men fy sjutton vilka roliga stunder jag har ofta! Min hobby är allt som är kreativt och det jag sysslar med är naglar för tillfället!

Här kommer jag skriva om mitt liv, min utbildning, skönhetstips, naglar, makeup och allt som kommer över mig som jag förmår mig att skriva om. Hoppas det är något du fastnar för!






RSS 2.0