Vad vore jag utan dina andetag?

Dagen har faktiskt varit okej förutom att jag är sjuk. Kom till skolan I TID, på riktigt i tid! Skönt ! Dock inte lika skönt att sätta sig på en morgonbuss när man åkt bil i flera månader nu.. Väl på skolan blev det en förbannat massa strul då vi hade fått fel information, men det har nu löst sig och jag ska på onsdag styla en klasskompis i 50-tals mode med smink, hår, kläder och naglar. Spännande!! 

Resten av dagen efter skola bestog av gaddning, och jag är så jäääävla sugen på att fortsätta med mina rosetter nu!! 

Har ju gått och blivit sjuk nu också,, har sån hosta, huvudvärk, magont och värk i ryggen. Ryggen tar verkligen kål på mig, magen med för den delen.. Börjar bli trött på att alltid ha ont någonstans, men det finns ingen tröst, jag kommer alltid ha ont. Tack för den! Jag minns inte längre hur det känns att inte ha ont någonstans... Sorgligt när man är så ung. Jag är nu sjukt sugen på att kila ner till gymmet men har hört att de inte är speciellt bra när man är sjuk, och min mage protesterar varje gång jag reser mig ! 

Imorgon är det skola igen som gäller, kommer då göra klart min stilrådgivning till mamma, sedan hem och gadda igen. Har lagt intresseanmälan på en lägenhet också som jag förhoppningsvis får besked om snart, vill verkligen åka och titta på den!! På beskrivningen lät den perfekt för mig! 

Fick idag sålt dendär förbannade datorn också, äntligen! Det roliga var att personen som knackade på dörren som skulle köpa datorn visade sig vara min idrottslärare! Haha, riktigt roligt tycker jag, tyckte jag kände igen hans röst när han ringde men kunde inte koppla till vem det kunde vara, sen såg jag ju!

Nu ska jag krypa ner i fosterställning igen i hopp om att magen lugnar ner sig.. 



Jag glömde min morfar i taxin igår.

Ja då har ännu en underbar helg gått, denna bättre än många andra. Fullt ös men på ett positivt sätt! Fredags kvällen spenderades i kvarterslokalen med klasskamrater, jag och Jenny drog sedan vidare till Slick för att kika på Bonafide, riktigt jävla bra band måste jag säga! Fick sångarens autograf på armen , och jag fick skriva min på honom! Haha fint de! Igår var det dildoparty här hemma, riktigt roligt faktiskt! Lite annorlunda också, men gör gärna om det! 

Blev sedan en vända till interpool, trevligt! Imorgon är det skola än en gång, roligt att äntligen vara tillbaka! 

Ni får mina dagar i bilder här istället! 



RSS 2.0